Om klubben‎ > ‎

Treningstider

Barn og Ungdom

Trondheim Aikidoklubb tilbyr trening for barn/ungdom fra 6 år (startet på skolen) og oppover. Vi har to aldersinndelte grupper fra hhv. 6 til 9 år og 10 til 14 år. Overflytting mellom barneparti og barne/ungdomsparti samt mellom barne/ungdomsparti og voksenparti baseres på individuelle vurderinger av ferdighets- og modenhetsnivå og gjennomføres etter avtale med foresatte.
Fra og med 1. januar det året barnet fyller 10 år, vil det kreves inn treningsavgift (barne/ungdomssats) uavhengig av hvilket parti en følger.
Fra og med 1. januar det året ungdommen fyller 14 år, vil det kreves inn ordinær treningsavgift (voksen sats) uavhengig av hvilket parti en følger.

Send epost til post at trondheimaikido.no (erstatt .at. med @) for å reservere plass på barneparti eller barne/ungdomsparti (uforpliktende) eller om du har spørsmål.
Barn og ungdom over 14 år kan trene sammen med de voksne.

Se priser for oppdatert prisliste.

Voksne

Trondheim Aikidoklubb tilbyr aikidotrening for voksne i alle aldere. Hver utøver får individuell oppfølging og mulighet til å utvikle seg i eget tempo.
Merk: "Fritrening" i timeplanen indikerer faste tidspunkter der dojo'en er åpen og kan benyttes fritt av aikidoklubbens medlemmer, til f.eks. egentrening, lesing, studier, etc. Sporadiske fritreninger annonseres på epost og på aikidoklubbens facebook-gruppe.

For uforpliktende reservering av plass på trening, send epost til post at trondheimaikido.no (erstatt .at. med @).
Voksne og ungdom som fyller 14 år kan trene sammen.

Gjester er alltid velkomne til trening eller for å se på. Send gjerne en e-post (erstatt .at. med @) og si ifra at du kommer.

Se priser for oppdatert prisliste.
Schedule