Velkommen til Trondheim Aikidoklubbs Hjemmesider

Trondheim Aikidoklubb har eksistert siden oktober 2005. Vi holder til i Innherredsveien 19. Der trener vi tradisjonelt japansk selvforsvar og selvutvikling (budo) basert på gamle krigskunster (bujutsu).

Vi håper du tar deg en runde på våre hjemmesider. Har du spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post, telefon eller ved å stikke innom en trening.

Vi arrangerer jevnlig nybegynnerkurs for voksne og vi har også tilbud for barn. Klikk her for info om nybegynnerkurs og barneaikido.
Vi tilbyr en allsidig, morsom og utfordrende fysisk aktivitet som kan passe for alle, enten man vil trene hardt og mye eller noe roligere. Klikk her for priser og innmeldingsside. Det er også mulig å komme og se på en trening.
Gjester bes kontakte klubbens trenere per e-post.

Trondheim Aikidoklubb er tilknyttet Norges Aikidoforbund (NAF), Norges Kampsportforbund (NKF) og Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité (NIF).

Trondheim Aikidoklubb finnes rundt omkring på internett; Facebook, Twitter, Flickr, Google+ og YouTube. Du finner hurtiglenker til sidene våre nedenfor.